Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a transmis un mesaj, de la Munchen, acolo unde se află la un eveniment organizat de către Partidul Popular European, pentru premierul interimar Pavel Filip, ministrul interimar de interne Alexandru Jizdan, și deputatul Andrian Candu, finul liderului PD Vladimir Plahotniuc.

Mesajul a fost transmis în contextul incidentelor de joi, de la Guvern, acolo unde un protest al blocului ACUM a fost bruiat de către membri și simpatizanți ai Partidului Democrat.

„Am un mesaj către Candu, Filip și Jizdan să nu-și bată joc de această țară, indiferent în ce stare e Plahotniuc. Mă refer la ceea ce ați făcut ieri cu această manifestație, care v-a scăpat de sub control, la care ați adus oameni certați cu legea și cu bunul simț. L-am deconspirat ieri pe un individ de-al vostru, el își zice avocat, dar este un escroc, care pentru a nu face pușcărie s-a aliat PD-ului. Nu vă bateți joc de țară”, a declarat Andrei Năstase.

El a comentat și zvonurile din ultima perioadă, dezmințite de purtătorul de cuvânt al PD, precum că Plahotniuc ar avea probleme de sănătate.

„Le doresc tuturor bandiților să fie bine, ca într-o bună zi, un procuror liber să-i ducă pe banca acuzaților și mai apoi la pușcărie. Uneori hoții au scăpat doar pentru faptul că au fost bolnavi. Le doresc sănătate și o justiție dreaptă, indiferent care le este numele”, a precizat deputatul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here