Năstase: Ochii lui Plahotniuc spun disperare. Așa cum a reapărut, așa și va redispare

Autor: , in Politic / Populare / 31 mai, 2019, 13:29

„Nimic nu poate fi mai trist pentru o țară decât să i se întoarcă călăul, să calce din nou în picioare țara și să umilească oamenii ei”, comentează președintele Platformei DA, Andrei Năstase, revenirea lui Vladimir Plahotniuc după o absență îndelungată în spațiul public.

El a comentat și oferta pe care PD-ul a făcut-o PSRM, pentru crearea unei coaliții de guvernare: „Nimic nu poate fi mai rău pentru întreaga regiune și pentru Europa, pentru securitatea tuturor decât o eventuală oficializare a relației toxice dintre criminali și complicii lor ostatici!”.

„Disperare, iată ce spun ochii lui Plahotniuc, apăruți in spatiul public după o absență de cârtiță, conspirații și intoxicare a vieții noastre cu zvonuri și vicleșuguri securiste. Așa cum a reapărut așa și va redispare acest personaj care ar trebui să citească toate comentariile oamenilor la vestea falsă sau nu cu privire la fragila-i stare de sănătate.

Nu oamenii politici pe care-i ameninți ca un birjar au fost acei care au scris aceste comentarii ci cetățenii țării de ACASĂ și din DIASPORĂ, care au ajuns să te urască de moarte pentru chinul, lacrimile, sărăcia și deznădejdea la care i-ai adus în ultimii 10 ani de când conduci (violezi) această țară.

Plahotniuc, am văzut cu toții că astăzi ai aruncat încă o mănușă a persecuțiilor, a amenințărilor și răfuielii cu cei care nu vor să aibă nici o relație cu tine. De ce? Pentru că tu nu ești politician, tu ești un uzurpator sinistru și un călău în sensul deplin al cuvântului.

De aceea am decis cu toată fermitatea să ridicăm și această mănușă și să ne batem cu tine pînă la capăt, să facem orice, dar absolut orice ca să ajungi pe banca acuzaților și să răspunzi în fața Legii drepte pentru orice lacrimă căzută de pe obrazul acestui popor!”, a comentat Andrei Năstase.

Liderul PD, Vladimir Plahotniuc, a reapărut în fața presei după aproape două luni de absență. El a vorbit însă doar două minute, refuzând și de această dată să răspundă la vreo întrebare.

Plahotniuc a anunțat că zvonurile din ultima perioadă, precum că ar avea probleme de sănătate, ar fi trezit îngrijorări printre susținătorii săi și că apariția sa a avut scopul de a-i liniști.

De asemenea, el a transmis presei că „vine o perioadă în care o să ne vedem mult mai des și o să comunicăm”.

El a transmis și un mesaj unor politicieni pe care i-a acuzat de lipsă de seriozitate politică.

„Acelor politicieni supraexcitați în grupulețe vreau să le transmit următoarele: nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri prea mari. Nu vă las eu de capul vostru. O să am eu grija voastră, căci am văzut cu toții ce puteți face și mai ales ce nu prea puteți face. Doar de vorbit sunteți buni. A venit timpul să trecem la normalitate”, a declarat Vladimir Plahotniuc.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al partidului, Vitalie Gămurari, a anunțat că PD invită PSRM la negocieri privind formarea unei coaliții de guvernare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X