Un bărbat care a evadat din izolatorul IP Ștefan Vodă, găsit

Autor: , in Social / 31 mai, 2019, 14:16

Patrupedul Poliției de Frontieră Delli a luat urma unui bărbat care a fost reținut de către polițiștii de frontieră din SPF Volintiri în această dimineață în timp ce se deplasa cu pas grăbit spre ieșirea din țară. Acesta a reușit să evadeze din izolatorul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, după ce a fost condamnat penal la 10 ani de privațiune.

„În adresa Direcției regionale Est a parvenit o orientare din partea IP Ștefan Vodă cu privire la evadarea unui deținut. Conform ordinului de ridicare, pe comenzile special au fost alertate grupele de intervenție a subdiviziunilor DR Est cu implicarea câinelui de serviciu Delli, care a luat urma infractorului. Astfel, s-a reușit blocarea direcțiilor de risc, iar echipa operativă formată de angajații Poliției de Frontieră și IP Ștefan Vodă au identificat direcția de deplasare și anume spre Slobozia – Cistovodnoe. Somat să se oprească, acesta a încercat să fugă, polițiștii de frontieră fiind constrânși de a efectua trei împușcături pe plan vertical pentru a-l reține”, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Locuitorul satului Purcari, raionul Ștefa Vodă, în vârstă de 25 de ani, este condamnat la 10 ani privațiune pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 186 al.(2), art. 179 al.(1), art. 349 al. (11) CP al RM și anume pentru furt, viol și aplicarea violenței vizice.

Polițiștii de frontieră au înregistrat incidentul, iar cazul este cercetat pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție preventivă al IP Ștefan Vodă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X