(AUDIO) Plahotniuc, înainte de sosirea celor trei emisari: Sunt țări care nu-și doresc stabilitatea Republicii Moldova

Autor: , in Politic / Populare / 2 iunie, 2019, 15:45

Există țări care nu-și doresc stabilitate în Republica Moldova, acuză liderul PD, Vladimir Plahotniuc, cu doar o zi înainte de sosirea, la Chișinău, a unor emisari importanți din SUA, UE și Rusia.

Plahotniuc a făcut declarații în acest sens duminică, de pe scena unui concert organizat pentru aripa de tineret a Partidului Democrat.

„Nu toți care vorbesc ne vor binele sau pot să ne facă binele mai bine decât am face-o noi singuri, aici, acasă. Ba mai mult ca atât, sunt țări, interese, cercuri, care nu-și doresc ca această situație politică să fie stabilă. Sau au interese, altele decât stabilitatea”, a declarat Plahotniuc.

Declarația este făcută cu 24 de ore înainte ca la Chișinău să ajungă Comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere, Johannes Hahn, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, vicepremierul rus, Dmitri Kozak, și reprezentantul Departamentului de Stat american Brad Freden.

De asemenea, PD-ul a rezervat în perioada 5-9 iunie tot centrul Chișinăului, între Piața Marii Adunări Naționale, și clădirile Parlamentului și Președinției, anunțând manifestații cu participarea a 50 de mii de oameni.

Potrivit surselor Cotitianul, Plahotniuc ar urma să încerce, săptămâna viitoare, pentru a doua oară să ajungă în funcția de prim-ministru, după eșecul de la începutul anului 2016. Însă el nu are în acest sens nici susținerea socialiștilor și nici a celor din Blocul ACUM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X