(VIDEO) Basarabeanca Irena Boclincă a câștigat iUmor; A donat imediat toți banii

Autor: , in Cultură/Media / Populare / 2 iunie, 2019, 10:49

Actrița Irena Boclincă, originară din Republica Moldova, a câștigat finala concursului umoristic iUmor, difuzat de postul de televiziune Antena 1, din România. 

Actrița, care a imitat-o și în finală pe premierul României, Viorica Dăncilă, a ales să facă un gest impresionant. Ea a donat tot premiul, în valoare de 20 de mii de euro, unui alt finalist, Vasi Borcan, aflat într-un scaun cu rotile.

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincã a fost pur şi simplu copleşitã de emoţii. „Sã ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargã cãtre cineva care poate nu cã ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi…Vasi Borcan!”, a declarat ea pe scena iUmor.

„Tot timpul am vrut sã fac un act de caritate şi niciodatã nu am avut posibilitatea, nu am avut bani ca sã fac asta!”, a mai complet Irena.

Jurații, impresionați

„Este unul dintre cele mai puternice numere de la iUmor pe care le-am avut vreodatã! Este un numãr care face cinste acestei emisiuni!”, a mãrturisit Cheloo la jurizarea de asearã, iar Bendeac a completat: „Eram nãucit, era veninos…ideea cu bodyguarzii, senzaţionalã…doamna prim ministru, am rugãmintea sã îi transmiteţi doamnei Irina cã este o mare actriţã, iar celui care a scris acest text, acest discurs, cã este, posibil, cel mai bun text din istoria iUmor!”, a mai completat juratul. Delia a crezut încã de pe atunci în şansa ei: „Impecabil! Felicitãri, eu cred cã sunteţi câştigãtoarea iUmor din acest sezon!”.

Irena Boclincă este o actriţă originară din Chişinău, cu numeroase apariţii pe scena teatrelor din Republica Moldova şi România. Ea a devenit foarte cunoscută în special datorită aparițiilor la emisiunea „Ora de Ras”, de la Jurnal TV.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X