(VIDEO) Declarațiile savuroase ale lui Klopp după câștigarea UCL: „Sunt pe jumătate beat”

Autor: , in Sport / 2 iunie, 2019, 10:19

Jurgen Klopp a adus-o pe Liverpool pe podiumul UEFA Champions League. Managerul german a câștigat primul său trofeu UCL și al șaselea din istoria clubului. Doar Real Madrid (13) și Milan (7) au mai multe.

”Sunt foarte fericit pentru echipa mea, sunt foarte fericit pentru fani, sunt bucuros pentru familia mea. Ați mai văzut vreodată o asemenea echipă? Am luptat când nu am mai avut benzină în rezervor.

Am avut un portar care a făcut lucrurile dificile să pară ușoare. Aceasta poate fi cea mai frumoasă seară a mea, din punct de vedere profesional”, a spus Klopp, după meci.

Întrebat de reporteri cum are de gând să sărbătorească, Klopp a oferit un răspuns savuros. ”Nu știu, de obicei după ce câștig, după 20 de minute de la finalul meciului sunt deja pe jumătate beat”.

Pentru Jurgen Klopp, acesta a fost primul trofeu adjudecat alături de Liverpool. El a mai ratat șansa de a-și adjudeca Liga în 2018, atunci când a fost învins în finală de Real Madrid. De asemenea, acesta a mai pierdut o finală europeană, 2016, contra Sevillei.

El l-a înțepat și pe marele său rival, Pep Guardiola.

”Cu câteva secunde în urmă, am vorbit cu Pep Guardiola la telefon. Au avut un fizioterapeut care a muncit la Manchester City la începutul sezonului, dar a vrut să câștige Champions League. Am glumit…

Ne-am promis unul altuia că vom lupta la rupere pentru toate trofeele și în sezonul următor”, a spus Klopp, la conferința de presă, după victoria de la Madrid, 2-0 cu Tottenham.

Klopp a devenit al patrulea manager din istoria lui Liverpool care câștigă Liga Campionilor, după Bob Paisley, Joe Fagan și Rafa Benitez.

”Un manager care a ajuns de 3 ori în finala UEFA Champions League. E greu să pierzi una, bănuiesc că e foarte, foarte greu să pierzi două, dar azi e cea mai tare seară din cariera lui”, a spus Jose Mourinho, despre Jurgen Klopp.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X