PAS a decis să o voteze pe Grecianîi spicher; Apel către Platforma DA

Autor: , in Politic / Populare / 5 iunie, 2019, 18:48

Partidul Acțiune și Solidaritate a decis miercuri, în urma ședinței Consiliului Național Politic, să susțină candidatura Zinaidei Grecianîi la funcția de spicher, făcând în acest sens și un apel către Platforma DA.

„Consiliul Politic Național al PAS, cu 46 de voturi „Pentru” și 1 „Împotrivă” din 47 de membri prezenți, și-a asumat o decizie dificilă prin care să putem debloca situația politică actuală și oferi Moldovei un guvern legitim și democratic. CPN al PAS a decis asumarea unui guvern ACUM și votarea întregului pachet de dezoligarhizare, de scoatere a instituțiilor din captivitate, în urma votării unui speaker propus de PSRM. Decizia nu se bazează pe încredere și parteneriat cu socialiștii, decizia este unica fezabilă să oprească dictatorul să pună stăpânire pe țară pentru următorii 10 ani, cel puțin”, se arată într-un comunicat al PAS.

„Sperăm că această decizie va fi împărtășită de partenerii noștri din blocul ACUM, Platforma DA. Reiterăm că toate deciziile pe care le vom lua vor fi doar în interesul eliberării cetățenilor de teroare și mizerie”, se mai arată în comunicatul PAS.

Decizia vine după ce PSRM a condiționat orice colaborare cu blocul ACUM de votarea, în primă instanță, a Zinaidei Grecianîi în funcția de spicher al Parlamentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X