Democrații s-au răzgândit și au decis să rezerve Piața Marii Adunări Naționale din Capitală, începând de astăzi, 6 iunie, și până duminică, 9 iunie, pentru a organiza o întrunire social-politică. Asta reiese dintr-o dispoziție nouă semnată ieri de viceprimarul Nistor Grozavu.

După ce luni, Grozavu semna o dispoziție prin care oferea democraților, în perioada 5-9 iunie, Piața Marii Adunări Naționale, dar și spațiul din scuarul din fața Parlamentului și Președinției, miercuri viceprimarul a semnat o nouă dispoziție, în care se spune că democrații vor organiza o manifestație social-politică în perioada 6-9 iunie. De această dată, democrații au cerut autorizație doar pentru PMAN.

Potrivit dispoziției, PDM promite să aducă 50 de mii de oameni în stradă, iar în aceste condiții traficul rutier și al transportului public ar urma să fie deviat pe alte străzi în perimetrul Mitropolitul G. Bodoni – Alexandr Pușkin.

Deocamdată nu este clar ce manifestații vrea să organizeze Partidul Democrat, în condițiile în care fruntașii formațiunii politice au refuzat să ofere orice informații.

Este de menționat că duminică, în apropierea orașului, a avut o manifestație a PD-ului la care au participat câteva mii de tineri, mulți dintre ei membri ai unor școli sportive și practicanți de lupte.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a calificat luni, în cadrul unei conferințe de presă, aceste manifestații drept „o nouă tentativă de lovitură de stat”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here