Sursă foto: europalibera.org

Fosta șefă a Biroului relații cu diaspora (BRD), Olga Coptu, care a candidat din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM) în circumscripția nr. 50 la alegerile parlamentare din 24 februarie, i-a adresat un mesaj de felicitare prim-ministrei Maia Sandu și i-a îndemnat pe democrați să accepte realitatea.

„Este meritul unei singure femei care cu multă încăpățânare a luptat, rezistat și nu a renunțat. Felicitări pentru că ai reușit ceea ce sincer nu mai credeam că se poate întâmpla în Republica Moldova. Să redați speranță”, a scris Coptu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, aceasta a menționat că în curând va fi sesizată marea problemă – lipsa oamenilor profesioniști în Republica Moldova și e momentul să se adreseze diasporei.

„Chiar dacă am fost pe diferite părți ale baricadei, mereu am crezut în puterea Diasporei și știu că este gata să se implice, doar să le cereți răspicat acest lucru. Acolo aveți un bazin de Oameni pregătiți și integri. Ei v-au votat și sunt gata să muncească, oferiți-le lor și vouă această șansă”, a mai notat Coptu, sugerând să nu se recurgă la răfuieli sau la polarizarea societății, să nu se uite uite de minorități și să nu se speculeze pe adevărul istoric.

„Dragi colegi din PDM, am plecat din funcție acum un an nu din cauza greutăților, ci din cauza managementului prost. A fost o alegere conștientă și am eliberat locul pentru alții mai buni/mai comozi. Cine mă cunoaște știe că pentru mine cuvântul „echipă”, nu este un cuvânt gol, atunci am rămas în partid, acum NU. Dacă vreți să salvați numele a ceea ce înseamnă un partid puternic, e timpul să acceptați realitatea. Alegerile anticipate vor prelungi și agrava agonia PDM și vor fi cheltuiți inutil bani din bugetul de stat. Nu așteptați să vă spună cei de la Bruxelles, Moscova sau Comisia de la Veneția că am pierdut. Am avut onoarea să lucrez și să cunosc mulți oameni pregătiți în Guvernul Filip, a venit timpul să vă depuneți mandatul individual, dacă nu o face în bloc Guvernul”, a adăugat fosta șefă BRD.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here