Noua ministră a Sănătății și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, i-a adresat un mesaj secretarului de stat al Ministerului Sănătății și fostei ministre în Guvernul Filip, Silviei Radu, prin care le cere să nu „terorizeze funcționarii publici, să nu admită prezenta protestatarilor în ograda ministerului și să-și păstreze demnitatea pentru că funcțiile nu sunt veșnice”.

„Dna Silvia Radu, nu pătați până la ultima picătură numele d-voastră. Sunteți mamă, nu faceți ca copiii d-voastră să lase ochii în jos și să poarte rușinea acestor zile. Nu terorizați funcționarii publici cu prezența lui Vasea de la poartă și toți dubioșii din corturile puse în clumbele ministerului. Există viață și după acel gard de fier. Și vă asigur că e frumoasă. Stimate Domn Secretar General de Stat, gașca celor din curte nu e gașca d-voastră. Sunteți medic, și nu pot să cred că aveți ceva în comun cu acei dubioși. Funcțiile vin și pleacă, demnitatea pierdută e pentru totdeauna”, se arată în mesajul Alei Nemerenco pe o rețea de socializare.

Ministra a atașat și o scrisoare trimisă celor doi, în care este specificat că, este de neînțeles prezența unor persoane străine pe teritoriu ministerului și față de care nu se întreprinde nici o acțiune.

„Dacă sunt apărători ai instituției, după cum menționați, de ce ne interziceți să-i fotografiem și să-i filmăm pe acești eroi? Spuneți vă rog, există acceptul APL, Guvernului, MSMPS cu privire la prezența persoanelor pe teritoriu?”, se mai arată în mesajul noului ministru.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here