Un grup de polițiști, în frunte cu Anatolie Macovei, șeful direcției a șasea din Inspectoratul Național de Investigație, a anunțat marți că se subordonează noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan.

A doua zi, la primele ore ale dimineții, trupe ale Brigăzii cu destinație specială „Fulger”, în frunte cu fostul șef al IGP, Alexandru Pînzari, au luat cu asalt Direcției protecția martorilor de la Botanica, a căror angajați au recunoscut noua conducere a MAI.

Au început percheziții, iar polițiștii care au recunoscut autoritatea noii conduceri au fost sechestrați în interiorul clădirii.

Câțiva, care au reușit să iasă din sediul instituției, unii pe geam, au declarat că au fost intimidați de Pînzari și alți reprezentanți ai poliției.

Acolo s-a deplasat și noul ministru, Andrei Năstase, căruia nu i-a fost însă permis accesul în sediul instituției.

Năstase l-a acuzat pe Pînzari că participă la o lovitură de stat și i-a cerut să se „oprească”, pentru că va răspunde cu „ani grei de pușcărie” pentru acțiunile.

Șase angajați ai Direcției nr. 6 a InINI, suspendați din funcție după ce și-au anunțat susținerea față de Guvenul Sandu

Șase angajați ai Direcției nr. 6 a InINI, suspendați din funcție după ce și-au anunțat susținerea față de Guvenul SanduMai mult aflați pe: https://unimedia.info/ro/news/1a45d91424dfe93d/live-ultima-ora-biroul-colonelului-macovei-cel-care-ieri-a-anuntat-ca-se-supune-noului-guvern-ar-fi-perchezitionat.html

Publicată de Unimedia portal de ştiri pe Marţi, 11 iunie 2019

VIDEO: Unimedia

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here