Gheorghe Cavcaliuc demisionează de luni și se implică în politică

Autor: , in Social / 15 iunie, 2019, 12:00

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, și-a anunțat demisia. Deși și-a anunțat astăzi demisia, acesta spune că va pleca luni, 17 Iunie, din funcție, vrând să asigure munca polițiștilor duminică, când a fost anunțat un marș.

Cavcaliuc a mai anunțat că intenționează se se implice în politică și să-și creeze propriul partid.

,,Consider că a venit timpul pentru o nouă filă și în cariera mea profesională, de aceea, Vă informez despre demisia mea începând cu data de 17 iunie 2019. Aș putea pleca chiar astăzi, dar simțul responsabilității pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova impune necesitatea organizării evenimentului din 16 iunie 2019, la care se așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni din toată țara”, a anunțat Cavcaliuc.

Acesta a anunțat că ,,după demisia mea voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova, dar într-o altă calitate”.

,,Consider că, experiența bogată pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele în diferite funcții, inclusiv manageriale, îmi va permite formarea unei echipe puternice de profesioniști și patrioți ai acestei țări, care va contribui la consolidarea statului de drept și bunăstării cetățeanului. Îmi propun implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice, care va evoluționa spre bine Republica Moldova pentru urmașii urmașilor noștri”, a mai spus Gheorghe Cavcaliuc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X