Conducerea „Poșta Moldovei” îi răspunde Maiei Sandu: „Face acuzații bazându-se doar pe cele auzite pe culoar”

Autor: , in Politic / 21 iunie, 2019, 13:25

Conducerea întreprinderii de stat „Poșta Moldovei” consideră acuzațiile prim-ministerei Maia Sandu făcute ieri la ședința Guvernului drept nefondate.

Reprezentanții întreprinderii susțin că Maiei Sandu nu poate face acuzații, „bazându-se doar pe cele auzite pe culoar”.

„Un funcționar de rang înalt nu poate opera cu acuzații ori cere demisii fără a prezenta probe concludente, bazându-se doar pe cele auzite pe culoar. Insultele fără temei denigrează imaginea celor peste 5100 de angajaţi care prestează servicii poştale în 1527 de localităţi”, se arată într-o reacție a întreprinderii.

Conducerea „Poșta Moldovei” consideră că, „a afirma precum că Î.S “Poșta Moldovei” nu-și îndeplinește obligațiunile față de cei din presa scrisă, fără a stipula despre care cazuri sau agenţi economici este vorba, înseamnă a desconsidera munca depusă de către toți angajații întreprinderii”.

Amintim că, joi Sandu a cerut reprezentanților Agenției Proprietăți Publice inițierea procesului de demitere a conducerii „Poşta Moldovei”, pe motiv că această instituție a fost implicată în cazuri grave de inegalități.

„Am aflat că cei de la „Poşta Moldovei”, conducerea instituției, nu își îndeplinesc obligațiunile contractuale în raport cu presa scrisă. Chair dacă presa scrisă are contracte și plătește pentru servicii de distribuire a ziarelor, în unele cazuri aceste ziare nu ajung la destinații. Am văzut aceste abuzuri comise de către „Poşta Moldovei” de-a lungul timpului. Cerut reprezentanților Agenției Proprietăți Publice să demareze o anchetă pe intern și să mă informeze despre asta. Mai mult, cer să inițieze procesul de demitere a conducerii „Poşta Moldovei” pe acest motiv, dar și pe motivul că, de-a lungul timpului, această instituție a fost implicată în cazuri grave de ilegalități, cum ar fi anabolizantele”, a punctat Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X