Finul lui Plahotniuc neagă că a fost implicat în contrabanda cu anabolizante: Sunt aberaţii nefondate

Autor: , in Politic / 21 iunie, 2019, 16:42

Preşedintele FEA (Fighting & Entertainment Association), Dorin Damir, finul de cununie a liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, neagă acuzaţiile aduse de ex-directorul Autorităţii Aeronautice Civile din Moldova – MoldATSA, Sorin Stati, că ar fi implicat într-o schemă de contrabandă cu anabolizante.

„E păcat că unele surse media acceptă informaţii neverificate, care îmi afectează reputaţia şi familia, însă înţeleg că trăim într-o ţară democratică şi că toţi au dreptul la exprimare. Într-un final, pentru cei care totuşi vor continua să-mi denigreze imaginea, pot spune ferm, că nu am fost, nu sunt şi nici nu voi fi implicat în scheme de contrabandă, ori alte activităţi care nu se aliniază cu legea”, a scris Dorin Damir pe pagina sa de Facebook.

Acesta susţine că singurul său scop, din ultimii 14 ani, a fost promovarea sportului, modului sănătos de viaţă şi imaginea Republicii Moldova.

Amintim că, joi în cadrul unei emisiuni televizate, ex-directorul Autorităţii Aeronautice Civile din Moldova – MoldATSA, Sorin Stati, a făcut mai multe dezvăluire despre cum funcționează schemele de contrabandă cu țigări, anabolizante, alcool etilic și chihlimbar în Republica Moldova. Acesta susține că în spatele schemelor de contrabandă s-ar afla fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, fostul deputat Constantin Țuțu, finul de cununie al lui Vlad Plahotniuc, Dorin Damir, dar și deputatul Constantin Botnari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X