Salariu de 70 de mii de lei pentru Iurie Ciocan; Prim-ministra Sandu cere explicații

Autor: , in Politic / Populare / 24 iunie, 2019, 12:22

Fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, care deține șefia Centrului de Implementare a Reformelor, primește un salariu de 70 de mii de lei. Dezvăluiri în acest sens au fost făcute de prim-ministra Maia Sandu, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

Sandu a anunțat că Ciocan, care deține șefia Centrului de Implementare a Reformelor, primește un salariu lunar de 70 de mii de lei.

Prim-ministra și-a exprimat surprinderea că Ciocan primește un asemenea salariu, întrucât fosta guvernare anunța că această reformă a fost finalizată în anul 2017.

„Sunt surprinsă că în continuare funcționează această unitate, deoarece Guvernul precedent a povestit, în repetate rânduri, că această reformă s-a finalizat în 2017. De ce se plătesc salarii în contextul în care reforma s-a încheiat? Așteptăm explicații și trebuie să luăm măsuri împreună cu Cancelaria de stat și ministerul Finanțelor”, a subliniat Maia Sandu.

Amintim că, Iurie Ciocan a fost numit șef al Centrului de Implementare a Reformelor la 25 ianuarie 2017. Centrul avea misiunea de a asigura implementarea eficientă și coordonată a reformelor la nivel guvernamental, prin crearea unui sistem modern și eficient de administrare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X