Doi tineri de 18 ani și, respectiv, 19 ani, originari din raionul Hâncești, au fost reținuți de ofițerii de poliție, fiind bănuiți de comiterea unui furt din casă în proporții deosebit de mari.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, cazul a avult loc la data de 25 mai, când polițiștii IP Centru au fost alertați de proprietara locuinței de pe strada Ialoveni, în vârstă de 56 ani, comunicând că din locuință i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale. La fața locului polițiștii au stabilit că indivizii au pătruns în locuință prin forțarea geamului din termopan, de unde au sustras bani în sumă de 46 000 lei, 14 000 euro, telefon mobil de model ,,Samsung S9”, o tabletă ,,SamsungGalaxyTab”, un ceas pentru dame de model „SPRIT” și bijuterii confecționate din aur și argint, cauzând proprietarei un prejudiciu în sumă de 440 980 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, polițiștii au stabilit identitatea și locul aflării indivizilor. Ulterior, forțele de ordine au efectuat mai multe percheziții autorizate la domiciliile acestora, unde au fost depistate și ridicate o parte din bunurile sustrase. Din banii furați aceștia și-au procurat un automobil „Audi A6” și o motocicletă „Yamaha”.

În cadrul audierilor, indivizii și-au recunoscut vinovăția, cei doi anterior fiiind judecați pentru infracțiuni similare.

Actualmente, tinerii sunt plasați în arest preventiv pe un termen de 30 de zile, fiind cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari, care se pedepseşte cu închisoare de la 7 la 12 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here