Deputații Partidului Șor susțin că lipsesc de la muncă, întrucât nu au fost invitați de majoritatea parlamentară să participe la ședințele Parlamentului.

Mai mult, la aproape 3 săptămâni de la constituirea majorității parlamentare și votarea unui Guvern, reprezentanții Partidului Șor vin cu critici despre modul în care deputații s-au întrunit în ședința din 8 iunie, dar și în ședințele ulterioare.

„Deputații noștri nici nu au fost invitați la ședința plenară din 8 iunie, la care noua majoritate parlamentară, în regim de pompieri, a numit noua putere. Toate ședințele care au urmat după 8 iunie de asemenea au fost convocate cu încălcări grave ale Regulamentului Parlamentului, fără respectarea termenului necesar pentru informarea deputaților cu ordinea de zi”, se arată într-un comunicat remis de formațiune.

Deputații Partidului Șor susțin că le sunt încălcate flagrant drepturile fracțiunilor de a delega reprezentanții săi în organele de lucru ale Parlamentului, deși nu se prezintă la muncă.

Totuși, reprezentanții formațiunii susțin că nu au o poziție clară privind acțiunile ulterioare ale partidului, astfel se „poartă un dialog activ și consultări atât în interiorul partidului cu liderii teritoriali, dar și cu simpli cetățeni – alegători din toate colțurile țării”.

Amintim că presa a scris că liderul Partidului Șor, Ilan Sor, ar fi fugit în Israel, după ce PDM a anunțat că se retrage de la guvernare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here