(INTERVIU VIDEO) Igor Dodon: Cât va rezista coaliția, cum poate recupera statul Aeroportul și despre miliardele care ies din Moldova

Autor: , in Materiale Video / Politic / Populare / 2 iulie, 2019, 16:30

Președintele Igor Dodon a oferit un interviu pentru COTIDIANUL în cadrul căruia am discutat despre ultimele evoluții politice de la Chișinău.

Șeful statului a făcut dezvăluiri, în premieră, despre felul în care a încercat Ilan Shor să vândă aeroportul unei companii rusești și schema prin care a fost privatizată Air Moldova. Dodon spune cum ar putea să recupereze statul cele două active strategice.

De asemenea, președintele vorbește despre cât de des se întâlnește cu Maia Sandu și Andrei Năstase și cât ar putea rezista coaliția de guvernare.

În premieră veți afla și despre un acord pe care PSRM și ACUM urmează să-l semneze în vederea alegerilor locale din octombrie și cum s-ar putea forma coaliții în toate consiliile din Republica Moldova.

Dodon își exprimă opinia și în privința coopotării unui procuror general european, dar și despre cât de prioritară este pentru Președinție integrarea europeană.

În interviu puteți afla și despre sechestre pe bunuri de zeci de milioane de euro, aplicate unor membri ai PD, precum și despre o schemă prin care din Republica Moldova au fost scoase sume care depășesc un miliard de dolari, de către oameni afiliați fostei guvernări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X