Reacția notarului lui Plahotniuc, care figurează în raportul Kroll 2

Autor: , in Politic / 4 iulie, 2019, 17:10

Notarul Olga Bondarciuc, care a prestat, în ultimii ani, servicii pentru fostul președinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Plahotniuc, și care figurează în raportul Kroll 2 privind furtul miliardului de dolari din sistemul financiar-bancar moldovenesc a venit cu o reacție după ce s-a aflat că figurează în investigație.

„Pentru a risipi zvonurile murdare din jurul meu în legătură cu prezența numelui meu în raportul Kroll 2, declar că am îndeplinit, îndeplinesc și îmi voi îndeplini îndatoririle directe ca reprezentant al legii! Toate acțiunile mele în calitate de notar au fost, sînt și vor fi absolut legale”, susține Bondarciuc.

Aceasta susține că efectuează „acțiuni notariale conform literei legii și, dacă în conformitate cu aceasta, se va dovedi faptului că a fost încălcat această lege unică, nu-mi va fi frică să răspund în cea mai mare măsură”.

„Politica nu are nimic de-a face cu DREPTUL, pe care îl protejez și îl servesc bazîndu-mă pe Legea și sursele sale directe. Restul pentru mine ca notar, se află pe planul secundar. Legea, îndatoririle și drepturile sînt aceleași pentru noi toți. Sînt responsabilă și port răspunderea pentru toate acțiunile mele”, a mai adăugat notarul Olga Bondarciuc.

De menționat că, Bondarciuc a prestat, în ultimii ani, servicii pentru fostul președinte al PDM Vladimir Plahotniuc, iar astăzi s-a aflat că numele ei figurează în raportul Kroll 2 privind furtul miliardului de dolari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X