(FOTO și VIDEO) Moțpan: Plahotniuc, surprins în Miami. S-a cazat la un hotel de lux

Autor: , in Politic / Populare / 7 iulie, 2019, 07:45

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi fost surprins în Miami, acolo unde s-ar fi cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraș. Asta susține deputatul Chiril Moțpan, care a primit imagini video de la un cetățean moldovean aflat în SUA.

Potrivit lui Moțpan, imaginile au fost surprinse la sfârșitul lunii iunie, după ce Plahotniuc a părăsit Republica Moldova. Acestea nu sunt clare, dar unul dintre cei surprinși pare să fie fiul lui Plahotniuc – Timofei, iar altul seamănă cu fostul deputat democrat Constantin Țuțu.

„Împreună cu familia, se bucura de plăcerile vieții. Și anul acesta a ales sa se odihnească pe plajele cu nisip auriu din Miami, acolo unde a fost surprins de un conațional la sfârșitul lunii iunie. S-a cazat într-un hotel de cinci stele, in apartamente împărătești, pentru că asa îi stă bine unui „hoț in lege”. Câteva poze fugare, un filmuleț cu o durată de doar câteva secunde…”, a scris Moțpan pe Facebook.

https://www.facebook.com/chiril.motpan/videos/2508769282506981/

Potrivit lui Moțpan, Plahotniuc s-ar mai fi aflat în acest hotel în 2017, când a cheltuit o sumă uriașă de bani.

„Aici, spun sursele noastre, Plahotniuc s-a odihnit și în 2017. Împreună cu câțiva ortaci din partidul democrat, a închiriat ultimul etaj, cu piscina, in The Setai Miami Beach, achitând pentru sejur circa 700000 de dolari în numerar! Și nu a achitat el, Plahotniuc nu lasă urme, ci V. N., unul din servitorii devotați. Plahotniuc poate irosi, fără niciun regret, milioane de dolari pentru propriile plăceri pentru că nu-i cheltuie pe ai lui. Pentru că nu sunt munciți. Ci, ii cheltuie pe ai cetățenilor pe care ia batjocorit, sărăcit și înglodat in datorii pentru zeci de ani înainte. Nu are remușcări și nici nu-și bate capul de acei care mai cred că mahărul de Grozești va reveni pe cal alb. Va reveni, dar…doar în cătușe”, a mai menționat deputatul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X