Ianis Hagi, aproape de a fi transferat în Rusia; Ar deveni cel mai scump fotbalist care pleacă din România

Autor: , in Sport / 7 iulie, 2019, 15:46

Transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la Spartak Moscova pare a prinde contur pe zi ce trece. După ce jurnaliștii ruși au dezvăluit interesul grupării din Moscova pentru fiul ”Regelului”, acum au apărut informații cum că negocierile sunt avansate. Se pare că Spartak a înaintat deja o ofertă concretă iar suma este mai mare de 10 milioane de euro, scrie Digisport.ro.

Dacă se va finaliza, Ianis Hagi va deveni cel mai scump transfer din Liga 1, depășindu-l pe liderul actual Nicușor Stanciu, plecat acum trei ani pentru 9,8 milioane de euro la Anderlecht.

Diriguitorii celor de la Spartak au decis că Ianis Hagi este un fotbalist care merită achiziționat și au făcut următorul pas în acest sens. Au trimis o ofertă scrisă omologilor de la Viitorul, în care au specificat și suma de transfer, 12.000.000 de euro, susține Gazeta. ”Mingea” se află acum în ograda grupării din Ovidiu iar Gică Hagi trebuie să ia o decizie.

Dacă se va materializa, atunci Ianis Hagi va intra direct pe primul loc în topul celor mai scumpe transferuri din Liga 1 și va sparge și embargoul impus de jucătorii care au plecat de la Steaua, actuala FCSB.

Spartak Moscova a terminat pe locul 5 sezonul trecut în Rusia și va juca în preliminariile Europa League.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X