Rutele de troleibuz nr. 3 și nr. 24 vor fi suspendate, iar alte itinerare, modificate

Autor: , in Auto / 11 iulie, 2019, 18:03

În Chișinău va fi suspendat traficul rutier în perioada 13-15 iulie pe strada Vasile Alecsandri, tronșonul cuprins între străzile Lacului și Pan Halippa, ca urmare a efectuării lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice. Printre rutele de troleibuz care nu vor circula în aceste zile se numără ruta nr. 3 și nr. 24, anunță Regia Transport Electric.

Astfel, transportul public va suferi anumite modificări, precum suspendarea rutelor 3 și 24 și scurtarea rutei nr. 10 până la strada Alexei Mateevici.

Traseul rutei de troleibuz nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 20 se modifică după cum urmează: de pe bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 35 se modifică după cum urmează: de pe str. București pe str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 36 se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Alecsandri pe str. București, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit; modificarea traseului pe rutele 2, 11 20, 35, 36. Ruta de troleibuz nr. 12 va circula în funcție de fluxul de pasageri format.

Traseul rutei de autobuz nr. 11 se modifică după cum urmează: de la str. Al. Mateevici pe str. Al. Puşkin, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit;

Numărul de troleibuze care vor circula pe ruta nr. 12 se va stabili în funcție de fluxul de pasageri format.

Și itineralul microbuzelor va suferi schimbări. Astfel, traseul rutelor de microbuze nr. 124 şi nr. 188 a fost stabilit spre sectorul Telecentru de pe str. Al. Mateevici pe str. Mihai Eminescu, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit. Retur (pentru ruta nr. 124) – de la str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuze nr. 116, nr. 178 şi nr. 192 se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Alecsandri pe str. M. Kogălniceanu, str. Ismail, str. Pan Halippa, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuz nr. 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Lacului pe str. Vasile Alecsandri, str. A. Mateevici, str. Mihai Eminescu, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit, retur – pe traseul stabilit.

RTEC menționează că, pentru a se deplasa spre cartierul Telecentru, pasagerii din sectoarele Buiucani, Râșcani și Ciocana urmează să utilizeze troleibuzele și autobuzele de rută care circulă pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt până la stația „str. Ismail”, cu următoarea transbordare în troleibuzele rutelor nr. 9 și nr. 13.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X