Oleg Cojocari, șeful Inspectoratului de Poliție Bălți, a demisionat astăzi din funcție. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Facebook.

Cojocari a vorbit despre reușitele activității sale, cum ar fi descreșterea criminalității, a crimelor grave, a jafurilor și huliganismului, dar despre întrunirile efectuate cu cetățenii în scop de informare.

„Aceste rezultate a fost posibil de obținut datorită activităților desfășurate de către polițiștii bălțeni zi cu zi, datorită comunicării permanente și deschise cu societatea, organele procuraturii, instanța de judecată, precum și a serviciilor disconcentrate în mun. Bălți, cu sursele mass-media care mediatizau activitățile de prevenire a criminalității, datorită sutelor de întruniri cu locuitorii municipiului Bălți. Personal am petrecut 74 de intruniri cu colectivele de muncă la care au participat mii de cetățeni, în cadrul cărora împreună identificam și soluționam problemele cu care se confruntă societatea, informați despre situația criminogenă, despre modul cum să se adresese operativ la poliție în caz de pericol”, a menționat acesta în postare.

Șeful IP Bălți a afirmat că a promis din start deschidere către sursele mass-media și consideră că și-a îndeplinit promisiunea. Cojocari a mulțumit pe această cale întregului efectiv polițienesc din cadrul IP Bălți care l-a susținut, menționând că, oricât de școlit ar fi un conducător, are nevoie și de o echipă sănătoasă.

El a ținut să menționeze și suportul acordat de fostul șef IGP, Alexandru Pînzari, dar și de adjunctul acestuia, Gheorghe Cavcaliuc. „Am avut o susținere productivă și din partea conducerii IGP în persoana DOMNILOR Alexandru Pînzari și Gheorghe Cavcaliuc și a întregii echipe conduse de ei”, a punctat acesta.

Oleg Cojocari a devenit șef al Inspectoratului de Poliție Bălți în decembrie 2018. Anterior, a deținut aceeași funcție la Ocnița, Soroca și Briceni, având o experiență de 27 de ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here