Atletico dă o nouă lovitură pe piața transferurilor: 30 de milioane pentru un englez

Autor: , in Sport / 17 iulie, 2019, 14:02

Kieran Trippier (28 de ani) a ajuns deja la Madrid și urmează să semneze cu Atletico un contract valabil pe 4 ani. Clubul din Capitala Spaniei urmează să plătească aproximativ 30 de milioane de euro celor de la Tottenham pentru fundașul dreapta, potrivit Digisport.

Chiar dacă este unul dintre cei mai buni fundași dreapta din lume, Kieran Trippier nu a fost prima opțiune pentru Atletico Madrid. Principala țintă a lui Diego Simeone a fost Thomas Meunier, însă transferul jucătorului de la PSG nu s-a concretizat, scriu cei de la Marca.

Tottenham a renunţat destul de uşor la internaţionalul englez, dar asta şi pentru că Spurs are încă doi jucători de valori apropiate pe postul de fundaş dreapta: Serge Aurier şi Kyle Walker Peters. În vârstă de 22 de ani, acesta din urmă e extrem de apreciat, fiind extrem de util mai ales pe faza ofensivă. De Boxing Day, în decembrie 2018, acesta a dat trei assisturi în doar 35 de minute, contra lui Bournemouth.

Trippier se afla din 2015 la Tottenham, care l-a cumpărat pentru 5 milioane de euro de la Burnley, şi mai are contract cu finalista Ligii Campionilor încă trei ani.

Atletico a realizat în această vară cel mai scump transfer din lume, aducându-l pe Joao Felix de la Benfica, pentru 126 de milioane de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X