Sursa foto: stiri.md

4 ani și 2 luni de închisoare. Asta este verdictul definitiv pentru bărbatul din raionul Hâncești, care la începutul lunii martie a mușcat de deget un polițist.

Procuratura raionului Hânceşti a demonstrat vina inculpatului, acesta fiind condamnat, prin cumul de sentinţe.

Reamintim că incidentul a avut loc pe 16 martie curent, la intrarea în satul Bozieni, când ofiţerii de patrulare au oprit un automobil de model „Vaz”, care se deplasa neadecvat pe carosabil. La volanul maşinii se afla inculpatul, în vârstă de 25 de ani, vizibil în stare de ebrietate.

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actul de identitate, conducătorul auto a refuzat. Totodată, el nu s-a supus cerinţelor poliţiştilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. În replică, conducătorul auto a manifestat un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaţilor poliţiei, muşcându-l pe unul dintre aceştia de deget.

Potrivit raportului de expertiză judiciară, acesta i-a cauzat polițistului vătămări corporale uşoare. De asemenea, la cerinţele legitime ale poliţiei, şoferul a refuzat şi s-a împotrivit categoric de a fi supus testului alcoolscopic, fiind reţinut, iar ulterior arestat, până la pronunţarea sentinţei aflându-se în custodia statului.

De notat că, inculpatul a comis aceste abateri în timpul termenului de probă, fiind condamnat, acum un an, la 3 ani închisoare, cu suspendare, pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii sau sănătăţii unei persoane.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here