Roma l-a transferat pe Gonzalo Higuain; Suma, mult sub cea plătită de Juventus

Autor: , in Sport / 19 iulie, 2019, 16:13

Roma şi Juventus au bătut palma pentru împrumutul lui Gonzalo Higuain. Formaţia din capitala Italiei va plăti 6 milioane de euro pentru împrumutul pe un an al atacantului argentinian, cu opţiune de cumpărare definitivă, scrie Digisport.

Gonzalo Higuain nu va rămâne la Juventus în noul sezon. Jurnaliştii de la Corriere dello Sport susţin că oficialii de la Juventus şi cei de la Roma au bătut palma pentru împrumutul lui Gonzalo Higuain pe un an, pentru suma de 6 milioane de euro. Roma va putea la finalul sezonului să activeze clauza de cumpărare în valoare de 27 de milioane de euro. Totul depinde însă de atacantul argentinian, care nu a luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul său.

În sezonul trecut, Higuain a fost împrumutat de Juventus la AC Milan, iar în a doua parte a sezonului a evoluat la Chelsea, sub comanda actualului tehnician al lui Juventus, Maurizio Sarri.

Higuain a jucat în carieră la River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan şi Chelsea. Juventus l-a cumpărat pentru 90 de milioane de euro pe Higuain, de la Napoli, în 2016, cel mai scump transfer din istorie în acel moment, însă sezonul trecut l-a împrumutat pe argentinian la Milan şi Chelsea.

40 de meciuri şi 13 goluri, în toate competiţiile, are Higuain în ultimul sezon, pentru Milan şi Chelsea.
105 partide şi 55 de goluri are argentinianul în tricoul lui Juventus.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X