Lungmetrajul live-action „The Lion King” s-a clasat, după primul weekend de la premieră, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend şi este al doilea cel mai bun debut al anului, după „Avengers: Endgame”.

Filmul regizat de Jon Favreau a generat încasări de 185 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. Global, lungmetrajul Disney a încasat, în primul weekend, 531 de milioane de dolari.

Donald Glover şi-a împrumutat vocea pentru tânărul leu Simba, iar Beyonce – creditată Knowles-Carter – pentru Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră. Între cei care au lucrat pentru noul lungmetraj se numără James Earl Jones, care şi-a împrumutat vocea pentru Mufasa, tatăl lui Simba, şi în animaţia din 1994, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, John Kani şi John Oliver, scrie News.ro.

„Spider-Man: Far From Home”, al şaptelea film al francizei şi al 23-lea Marvel, a coborât pe locul secund în clasamentul nord-american, cu încasări de 21 de milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Filmul este regizat de Jon Watts, cu Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal şi Zendaya în distribuţie, şi a avut un buget de producţie de 160 de milioane de dolari. La nivel global, până în prezent, filmul a generat încasări de 960 de milioane de dolari.

Cel de-al patrulea film din franciza animată „Toy Story” a coborât un loc, până pe trei, după ce – în al cincilea weekend de la premieră – a generat încasări de 14,6 milioane de dolari. Filmul, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Tom Hanks şi Tim Allen, a generat la nivel global, până în prezent, 859,4 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „Crawl”, regizat de Alexandre Aja, a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la debut, când a generat încasări de 6 milioane de dolari.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, s-a menţinut pe poziţia a cincea în top, cu încasări de 5,1 milioane de dolari, în al patrulea weekend de la premiera în cinematografe.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here