Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a trimis o solicitare de informație Procuraturii Anticorupție cu privire la privatizarea a mai multe spații, cum ar fi cantina Guvernului și spații din clădirea Casei Presei.

Mai mult, acesta cheamă persoanele care au avut de pătimit, la un dialog, în care să vorbească despre acest „atac raider”, care a avut loc.

„După cum cunoașteți, recent, la sesizarea mea, a fost pornit un dosar penal pe privatizarea dubioasă a cantinei Guvernului, unor spații din Casa Presei și vilei cu statut de monument istoric. Am avut o discuția interesantă cu mai mulți oameni de afaceri. După asta am decis să solicit informația suplimentară și importantă pe acest dosar. Sunt foarte curios dacă pe obiectele sus-menționate a fost pus sechestru în scopul neadmiterii re-vânzării acestora. Sper foarte mult ca Procuratura va întra în detalii cum au fost presaț mai mulți chiriași din Casa Presei toamna 2018 de către un funcționar din Cancelaria de Stat să renunțe de contractele de locațiune. Era necesar ca alte firme interpuse să închirieze aceste spații pentru privatizarea ulterioară la prețuri derizoriu. Ceea ce și s-a întâmplat în 2019”, susține Slusari.

Astfel, acesta a făcut un apel către cei care au suferit în urma acestui „atac raider” să vorbească despre cazurile lor.

„Țara încă nu este eliberată plenar, dar deja puteți vorbi fără frică. Coordonatorul nu se mai întoarce”, se mai arată în mesajul lui Alexandru Slusari.

Sursa foto: Alexandru Slusari
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here