O belgiancă a supraviețuit șase zile blocată în propria mașină, după un accident auto

Autor: , in Externe / 2 august, 2019, 17:27

O belgiancă a supraviețuit șase zile blocată în propria mașină, după un accident auto. S-a răsturnat cu mașina într-un șanț adânc, acoperit de copaci și tufișuri, și a rămas acolo. Până să fie găsită, Belgia a trecut printr-o perioadă de caniculă extremă, cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius, scrie digi24.ro

Corine Bastide se întorcea, seara târziu, de la serviciu. Într-un sens giratoriu aflat într-o zonă izolată, mașina ei a ieșit de pe șosea. Femeia iși amintește că, atunci când și-a revenit din șoc, a auzit telefonul sunând, dar nu a putu ajunge la el. Nu-și putea folosi mâna și piciorul stâng.

Corine Bastide – victimă: La început, era o căldură sufocantă și am reușit să deschid o portieră, cu piciorul. În weekend a început să plouă și era agreabil, dar, pe de altă parte, a trebuit să dorm în apă două nopți, sâmbătă și duminică, când a plouat mult și era foarte frig.

Femeia a strâns apă de ploaie într-o cutie de gumă de mestecat și a băut-o.

Corine Bastide – victimă: În toate zilele astea doar la asta mă gândeam, să mă mișc, dar adormeam imediat. Mă trezeam, dar nu știam dacă a durat o jumătate de oră, un sfert de oră, zece minute. Când auzeam lume, strigam, dar pur și simplu nu mă auzeau.

În cele din urmă, strigătele ei au fost auzite de alți șoferi, la aproape o săptămână după ce familia o dăduse dispărută.

Hadrien Riga – fiul lui Corine Bastide: Știam doar că telefonul ei sunase la Saint Georges miercuri dimineața, dar de atunci nu mai avusesem nicio veste, nicio pistă, eram pierduți. Și a durat mult. Știu că s-au mobilizat mulți oameni.

-Și asta a dus, în final, la găsirea ei?

-În final, da. Pentru că au fost persoane pe care le cunoșteam și care treceau pe acolo să pună afișe, care au găsit-o în șanț.

Corinne Bastide a suferit mai multe operații și medicii spun că viața ei nu mai este în pericol. A rămas însă cu pareză pe partea stângă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X