(VIDEO și FOTO) Trei bărbați reținuți pentru punerea în circulație a drogurilor în valoare de 785000 lei

Autor: , in Social / 2 august, 2019, 16:01

Oamenii legii au reținut trei persoane în vârstă de 30, 33 și 52 de ani. Ofițerii Direcţiei Nord a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Bălți, au efectuat trei percheziţii la domiciliile bănuiților suspectați în punerea în circulație a drogurilor de tip marijuana și hașiș, pe teritoriul zonei de nord a Republicii Moldova.

În urma perchezițiilor pe teritoriile mun.Bălți și raionului Sîngerei de la figuranți, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 3,5 kg masă vegetală asemănătoare cu marijuana, două aparate improvizate de mărunțire și presare a masei vegetale, plante verzi asemănătoare cu marijuana, 500 g de hașiș, 200 g droguri sintetice de tip sare, 12 000 lei, precum și mai multe telefoane mobile.

Dacă drogurile ajungeau pe piața neagră, suspecții urmau să obțină un profit de circa 785.000 de lei, dat fiind faptul că, un gram de marijuana este comercializat la prețul de 200 lei, iar un gram de hașiș 170 lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, conform legislației în vigoare persoanele culpabile riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X