(VIDEO) Un bărbat din Cricova riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor

Autor: , in Social / 5 august, 2019, 16:33

Riscă până la 15 ani de închisoare. Este vorba de un bărbat, locuitor al orașului Cricova, reținut de polițiștii Inspectoratului Râșcani, pentru comiterea unui omor. De menționat că acesta, anterior a mai avut probleme cu legea.

În seara zilei de 4 august, dispecratul Inspectoratului de Poliție Râșcani, a fost alertat chiar de suspect, care a comunicat că s-a bătut cu un prieten, cauzându-i leziuni corporale. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului, după efectuarea cercetărilor, forțele de ordine au stabilit că suspectul a venit în ospeție la victimă, un bărbat în vârstă de 35 de ani, și împreună au consumat băuturi alcoolice. Ulterior între ei s-a iscat un conflict, urmare la ce suspectul cu un hârleț i-a aplicat mai multe lovituri victimei în regiunea feței și gâtului. Astfel în urma trumelor primite bărbatul a decedat pe loc.

Suspectul a fost reținut la locul faptei, fiind încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție provizorie din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și este cercetat penal pentru omor, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 10 la 15 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X