Comisia economie, buget și finanțe va crea un grup de lucru pentru a răspunde priorităților de afaceri

Autor: , in Politic / 6 august, 2019, 18:04

Comisia economie, buget și finanțe a convenit instituirea unui grup de lucru pentru a răspunde urgent priorităților de afaceri. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comisie, cu participarea conducerii AmCham Moldova – Young Professionals.

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Munteanu Igor, a anunțat după ședința de astăzi că s-a decis constituirea unui grup de lucru, începând cu data de 16 august, pentru a răspunde urgent priorităților de afaceri.

„Sunt 130 de membri ai asociației AmCham în acest moment, care au o contribuție importantă la dezvoltarea afacerilor în Republica Moldova. Avem obligația de a respecta echitabilitatea în aplicarea politicilor fiscale, transparența cadrului decizional și proporționalitatea în aplicarea măsurilor și regulilor instituite de către autorități”, susține deputatul Munteanu Igor.

Asociația AmCham Moldova – Young Professionals este destinată tinerilor angajați care au potențial de a deveni lideri de afaceri. Programul prevede ateliere, traininguri, prelegeri și beneficii, care vor susține dezvoltarea tinerilor profesioniști și le va permite să construiască o rețea inter-funcțională de colegi și o rețea de manageri trans-generațional.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X