Ion Chicu, despre cazul grădiniței nr. 177: „În fiecare zi de miercuri și vineri, angajații grădinițelor sunt nevoiți să aleagă peștele bun de cel cu viermi”

Autor: , in Social / 6 august, 2019, 14:10 Etichete: ,

Consilierul prezidențial, Ion Chicu, susține că în cazul grădiniței nr. 177 din capitală, „se încearcă mutarea accentelor de la livrarea produselor infestate cu viermi în grădinițe la motivele demiterii directoarei, care s-a adresat ieri Președinției.”

Potrivit lui Chicu „toată nomenclatura din Primărie vine cu dovezi despre ”adevăratul” motiv al demiterii doamnei”. Acesta a făcut referire la precizările fostul primar interimar Ruslan Codreanu care a declarat că fosta directoare a grădiniței ar fi fost demisă din funcție din cauza plângerilor părinților, „că tolera maltratarea copiilor și colectarea de bani.”

Citește și: (FOTO) Pește cu viermi și carne alterată; Acesta ar fi meniul oferit copiilor unei grădinițe din capitală

„Într-un moment rar de slăbiciune, cineva din Direcția educație a recunoscut ieri, că ”cazul vehiculat a avut loc cu 3 luni în urmă” și chipurile peștele din imagine n-a ajuns pe masa copiilor. N-a ajuns tocmai din cauză că acei, pe care ea-i face responsabili – directorii, au refuzat să primească producția alterată. Iar apoi, au avut probleme cu contabila-sef Badiuc. Cam în fiecare zi de miercuri și vineri, când în meniul copiilor este introdus peștele, angajații grădinițelor sunt nevoiți să aleagă peștele bun de cel cu viermi (la livrare în stare congelată viermii nu se văd, apar după o zi de dezghețare). Anume în procesul de alegere a peștelui și au fost făcute acele fotografii de coșmar. De ce aleg peștele în loc să-l dea în cap furnizorului și patronilor lor din Primărie? Pentru că în caz contrar bucătarii în acea zi nu au cu ce hrăni copiii”, scrie Chicu într-o postare pe o rețea de socializare.

Citește și: Ruslan Codreanu, despre cazul gradiniței nr. 177: „Fosta directoare tolera maltratarea copiilor și colectarea de bani”

Ion Chicu a conchis că „nimic nu s-a schimbat în aprovizionarea grădinițelor cu produse alimentare de la renumitul scandal, care a avut loc cu doi ani în urmă.”

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X