Președintele fracțiunii parlamentare a Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a oferit un interviu pentru Cotidianul, în cadrul căruia au fost dezbătute cele mai actuale subiecte politice.

Slusari a vorbit despre felul în care decurge ancheta în cadrul comisiei pe care o conduce, privind jaful din sistemul bancar, și a oferit cele mai noi detalii apărute în urma ultimelor audieri.

Vicepreședintele Platformei DA a dezvăluit, în premieră, că nu doar Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov au fost implicați direct în acțiunile privind preluarea Băncii de Economii și devalizării acesteia. Potrivit informațiilor sale, mai este vorba despre un actual deputat PD, care nu a participat nici la o ședință a actualului Legislativ, după 8 iunie, el părăsind țara. Numele acestuia îl veți afla în interviu.

De asemenea, deputatul s-a referit și la situația de pe piața carburanților, acolo unde prețurile ar trebui să fie mult mai mici, dar din cauza cartelului instituit de petroliști și a lipsei de inacțiuni a Consiliului Concurenței, cetățenii sunt nevoiți să plătească prețuri exagerate.

Slusari a comentat și opiniile colegului său de fracțiune, Octavian Țîcu, care a acuzat componentele guvernării de partajarea funcțiilor și lipsă de transparență.

În final, vicepreședintele Parlamentului a vorbit și despre șansele ca să fie el candidat din partea blocului ACUM la funcția de primar la capitalei și cine este omul pe care îl vede el drept cea mai potrivită persoană pentru această postură.

Cotidianul.md în live

Publicată de Cotidianul.md pe Marţi, 6 august 2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here