(DOC) Primarul interimar al Chișinăului pleacă în concediu. Iată cine îl va înlocui

Autor: , in Politic / 7 august, 2019, 15:47

La o lună după ce a fost numit în funcția de primar general interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci, pleacă în concediu.

În baza unei dispoziții semnate tot de el, Talmaci și-a luat concediu în perioada 7-12 august. Atribuțiile acestuia vor fi executate de Secretarul interimar al Consiliului municipal Chişinău, Alexandra Moţpan.

Potrivit actului, Moţpan nu are împuternicirea de a semna dispoziții „cu privire la numirea, modificarea, suspendarea şi încetarea raporturilor de serviciu sau de muncă, cu personalul primăriei, pretorilor, vicepretorilor şi secretarilor preturilor de sector, conducătorii subdiviziunilor administraţiei publice municipale (direcţii generale, direcţii, servicii etc.) conducătorii de servicii publice, conducătorii instituţiilor publice municipale şi conducătorii întreprinderilor municipale”.

În dispoziţie se mai menţionează că, Direcţia management financiar este cea care îi va achita lui Talmaci indemnizaţia pentru concediu de odihnă anual de şase zile calendaristice.

Amintim că, Adrian Talmaci a fost numit primar general interimar al municipiului Chișinău la 8 iulie curent, după ce Consiliul Municipal Chișinău (CMC) l-a demis pe Ruslan Codreanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X