(FOTO) Fotografii noi cu produse alterate și în alte grădinițe. Director: La mine peștele e „cu balauri”

Autor: , in Social / 7 august, 2019, 18:48

Cazuri în care copii sunt hrăniți cu produse alterate continuă să apară. Consilierul prezidențial, Ion Chicu, a postat pe pagina sa de Facebook noi fotografii care reflectă aceeași situație și în alte grădinițe.

„Sunt poze cutremurătoare parvenite astăzi de la directorii de grădinițe. Atrageți atenție la date. DGETS Chișinău, care ieri afirma că e un singur caz cu pește cu viermi, vine și astăzi cu comunicat? De ce firma care a livrat viermi la 11 aprilie, a continuat să aducă pește ”cu balauri!” și la 25 aprilie?”, scrie Chicu.

Citește și: DGETS vine cu precizări în cazul grădiniței nr. 177: „Pozele prezentate de către fostul director al grădiniței au o proveniență necunoscută”

Totodată consilierul se întreabă „ce măsuri a întreprins fosta șefă a DGETS, în afară de terorizarea directorilor, care s-au revoltat?”

Anterior, DGETS susținea că pozele care au fost prezentate de către fostul director al grădiniței nr.177 de la Ciocana au proveniență necunoscută și au fost utilizate cu scopul de a denigra imaginea DETS Ciocana.

Citește și: Ion Chicu, despre cazul grădiniței nr. 177: „În fiecare zi de miercuri și vineri, angajații grădinițelor sunt nevoiți să aleagă peștele bun de cel cu viermi”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X