(DOC) Marina Tauber a depus o plângere la poliție pe numele lui Lilian Carp. Deputatul i-ar fi lezat „reputația profesională”

Autor: , in Actualitate / Politic / 13 august, 2019, 14:51 Etichete: , , ,

Deputata Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, a depus o plângere la Inspectoratul General de Poliție pe numele deputatului PAS, Lilian Carp, despre care spune că „a atacat-o verbal la ședința Parlamentului din 26 iulie, folosind un limbaj care nici pe departe nu corespunde statutului de ales al poporului.”

„Statutul unei persoane și comportamentul său în societate sunt lucruri interdependente. Din păcate, unii dintre colegii mei deputați, nu știu măcar ce înseamnă bunul simț și respectul reciproc. Aici mă refer la domnul deputat Lilian Carp, care m-a atacat verbal la ședința Parlamentului din 26 iulie, m-a calomniat, folosind un limbaj care nici pe departe nu corespunde statutului de ales al poporului”, a scris Tauber pe contul său de Facebook.

Deputata a precizat că i-a transmis și o cerere prealabilă lui Lilian Carp, în care se menționează că acuzațiile deputatului „i-au lezat onoarea și demnitatea și reputația profesională.”

În acest context, Marina Tauber menționează că modul în care se comportă deputatul Carp este o dovadă în plus în privința necesității anulării imunității deputaților, așa cum au propus deputații Partidului „ȘOR”.

Citește și: Partidul Șor propune anularea imunității deputaților: „Suntem curați în fața legii”

„Sper că nu se va ascunde după imunitatea de deputat, pentru a se eschiva de la răspundere. Apropo, iată încă un motiv de ce noi, deputații Partidului ȘOR, cerem anularea imunității parlamentare – ca unii deputați să nu-și permită asemenea comportament și limbaj, ca mai apoi să se ascundă după acest privilegiu pe care astăzi i-l oferă Constituția. Ne vedem în instanța de judecată!”, a mai scris Marina Tauber.

La ședința Parlamentului din 26 iulie, deputatul blocului ACUM, Lilian Carp, a numit-o pe deputata Marina Tauber „hoață”, cerându-i să întoarcă banii furați. Asta după ce Carp a atins subiectul legat de dosarul lui Ilan Șor în sala plenului, iar Tauber s-a revoltat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X