(VIDEO) Gestul de neînțeles făcut de un tânăr părăsit de iubita pe care voia să o ceară de soție: „M-a costat, dar mă simt bine”

Autor: , in Cultură/Media / 13 august, 2019, 14:13

Brendan Beasley, un electrician din Sydney, a organizat în mare secret o călătorie în Grecia, pe insula Santorini, unde plănuia să-și ceară în căsătorie iubita.

Brendan a cheltuit în total 10.000 de dolari australieni, adică peste 6.000 de euro, pentru planul său, jumătate din sumă fiind dată pe inelul de logodnă. Însă, cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță, femeia l-a anunțat pe Brendan că îl părăsește, relatează digi24.ro, cu referire la LadBible.

„După trei ani petrecuți împreună și fără niciun motiv, ea m-a părăsit”, a spus Brendan. „Am fost devastat pentru că eu cumpărasem inel și am plătit o vacanță surpriză la Santorini ca să o cer în căsătorie, pentru că visul ei era să se logodească acolo”, a mai spus tânărul.

Brendan a spus că despărțirea a fost dureroasă și a decis, în final, să meargă singur în Santorini, drept consolare și pentru a mai amortiza din efortul financiar considerabil făcut.

Ajuns în Santorini, cucerit de peisaj și de răsărit, Brendan a luat o decizie impulsivă și costisitoare: a aruncat inelul în mare.

„Am vrut neapărat să scap de acel inel… M-a costat foarte mult, dar în momentul în care l-am aruncat, am simțit că am scăpat de o mare greutate pe care o aveam pe suflet. M-a costat mult, dar m-am simțit bine”, a mai spus Brendan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X