Maia Sandu atenționează Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor: „Vor plăti pentru această atitudine”

Autor: , in Politic / 14 august, 2019, 15:40 Etichete: , ,

Premierul Maia Sandu a atenționat, repetat, Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, după ce reprezentanții organelor de drept s-au plâns la ședința Consiliului Suprem de Securitate că instituția nu prezintă informațiile solicitate. 

La începutul ședinței de astăzi a Guvernului, Maia Sandu a declarat că cei care vor continua să saboteze mesajele și nu-și vor îndeplini obligațiile „vor plăti pentru această atitudine”.

„Vreau să atenționez Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, pentru că mai mulți reprezentanți ai organelor de drept au indicat la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate că acest serviciu nu cooperează, nu prezintă informații atunci când i se cere. Este o instituție din subordinea Guvernului și mă mir că are tupeul în continuare să saboteze lucrul organelor care încearcă să clarifice chestii importante care țin de furtul miliardului și alte scheme de corupție”, a atenționat premierul.

Maia Sandu spune că mesajul este către toate instituțiile din subordinea Guvernului

„Cei care își vor permite să saboteze și să nu-și îndeplinească obligațiile vor plăti pentru această atitudine”, a adăugat Maia Sandu.

Aceasta este a doua atenționare a Maiei Sandu la adresa Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din ultima lună, instituție condusă de Vasile Șarco.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X