(DOC) Marina Tauber a depus o plângere la Poliție pe numele Mariei Ciobanu: „Se comportă asemeni unui câine rău al guvernării”

Autor: , in Politic / 19 august, 2019, 15:50 Etichete: ,

Deputata Partidului Politic ȘOR a depus o Cerere prealabilă în adresa deputatei Blocului ACUM, Maria Ciobanu, și o plângere la Insperctoratul General de Poliție. Tauber o acuză pe Ciobanu de acuzațiile nejustificate, aduse partidului ȘOR în mod rudimentar.

„Din păcate, zilnic suntem supuși unor calomnii nefondate din partea colegilor din Parlament. Încă un astfel exemplu, deja al treilea la număr, este și recenta replică a doamnei deputat Maria Ciobanu, care și-a permis în mod rudimentar să ne aducă acuzații nejustificate”, scrie Marina Tauber pe pagina sa de facebook.

Citește și: „Pușcăria v-a pregătit celulele, cu imunitate sau fără imunitate parlamentară”; Reacția Mariei Ciobanu la „inițiativa” Marinei Tauber

Tauber a mai depus anterior Cereri prealabile și plângeri la Insperctoratul General de Poliție în adresa deputatului Lilian Carp și Sergiu Litvinenco.

Citește și: (DOC) Marina Tauber a depus o plângere la poliție pe numele lui Lilian Carp. Deputatul i-ar fi lezat „reputația profesională”

„Doamna Maria Ciobanu, de când a devenit deputat, s-a remarcat exclusiv prin declarații scandaloase și mai ales prin afirmații pline de sarcasm și de atacuri la persoană”, susține Tauber.

Deputata Partidului ȘOR o mai acuză pe Maria Ciobanu că ar avea „rolul să alimenteze presa proguvernare cu invective în adresa opozitiei.”

„Ea se comportă asemeni unui câine rău al guvernării, dresat să latre spectaculos opoziția. Să o acceptăm așa cum este. Într-o societate democratică și astfel de cetățeni trebuie tolerați”, a declarat Tauber.

Anterior, Marina Tauber spunea că „va depune plângeri și va intenta procese judiciare în privința tuturor celor care își permit un limbaj și comportament denigrator în privința celor din partidul ȘOR.”

Citește și: Partidul Șor propune anularea imunității deputaților: „Suntem curați în fața legii”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X