Sursa foto: Facebook/Pavel Grigorciuk

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost surprins, din nou, în Odessa.

Țuțu a fost surprins vineri, 23 august, într-o cafeneaua din Odessa. Anterior acesta a fost surprins, de mai multe, pe litoralul ucrainean din Odessa.

Fotografii cu fostul deputat au fost postate pe o rețea de socializare de activistul Pavel Grigorciuk. Acesta se întreabă când instituțiile de profil din Republica Moldova vor intenta pe numele lui Țuțu dosar penal și va fi anunțat în căutare, inclusiv în Ucraina.

Citește și: (FOTO) Țuțu, surprins pe o plajă de lux; Unde se odihnește fostul deputat după ce a părăsit Moldova

„Voi, într-adevăr, nu sunteți în stare să găsiți dovezi ale participării lui Țuțu în infracțiuni? Serios?” se întreabă Grigorciuk.

Constantin Țuțu este unul dintre primii membri ai PD care au părăsit Republica Moldova, la scurt timp după ce partidului a cedat puterea. El s-ar fi aflat chiar în primul avion privat ce a decolat de pe aeroportul din Chișinău, având ca destinație Ucraina.

Țuțu este în prezent urmărit penal în Federația Rusă, într-un dosar privind trafic de droguri, alături de fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc.

De asemenea, el figurează într-un dosar privind asasinarea lui Alexei Veretco. Dosarul urmează să fie judecat la Curtea Supremă, după ce Țuțu a fost achitat în primele două instanțe.

Sursa foto: Facebook/Pavel Grigorciuk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here