Expertul constituționalist Teodor Cârnaț își înaintează candidatura pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău la alegerile din 20 octombrie. Acesta spune că se lansează în cursă fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.

„În ultimul timp, în societate s-a dezvoltat un fenomen aprig al activismului civic. Tot mai des, primesc mesaje de sustinere și apreciere a pozițiilor mele din spațiul public. Mai mult, sunt încurajat sa îmi înaintez candidatura la funcția de Primar General al mun. Chișinău. Ma uimește interesul și încrederea aceasta, dar și dorința arzătoare în a schimba lucrurile din Moldova! De aceea, susținut de Partidul „Voința Poporului”, am hotărât să ma implic în această cursă”, a anunțat acesta.

Acesta a anunțat că este în căutarea susținătorilor pentru a-și forma echipa de consilieri municipali.

„Va fi o campanie electorală ca nici una până în prezent. De ce? Deoarece aceasta nu va fi despre persoana mea, ci despre noi toți; despre ceea ce putem noi face împreuna transparent și cu sârguință! Fiindcă în spate nu am nici un finanțator, nu am nici o înțelegere cu nimeni și mai mult, îmi doresc ca agenda priorităților municipalității sa o facem împreuna! Voi toți cei care credeți în ceea ce ar putea fi acest oraș, voi cei care v-ați dezamăgit complet, totuși mai sperați; voi cei care ați fost divizați, însă credeți ca acest oraș poate sa prospere”, a scris Cârnaț pe o rețea de socializare.

Expertul susține că „funcția de primar general îi va da posibilitatea să își arate capacitățile individuale și să demonstreze că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chișinăul într-o capitală cu adevărat europeană și prosperă, iar Primăria – în serviciul cetățeanului”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here