Prima librărie din rețeaua românească „Cărturești” a fost deschisă astăzi la Chișinău

Autor: , in Cultură/Media / Uncategorized / 25 august, 2019, 13:45

„Cărturești” și la Chișinău. Primul magazin de cărți, al celui mai mare lanț de librării din România, a fost inaguruat în parteneriat cu Editura Prut.

Cărturești Chișinău își așteaptă cititorii la etajul trei al centrului comercial Shopping Malldova, într-un spațiu de 400 de metri pătrați dedicat lecturii, întâlnirilor și explorării culturale.

Potrivit librăriei, peste 10 mii de titluri în limbile română, rusă și engleză sunt găzduite la raft alături de albume de muzică, filme, obiecte de decor, accesorii de papetărie, jocuri și jucării, ceaiuri de specialitate și gadgeturi pentru cititori.

“Suntem onorați să deschidem primul capitol Cărturești din afara României în Republica Moldova, o țară de care suntem legați prin istorie, oameni, limbă și literatură. Întâlnirea cu cititorii din Chișinău ne entuziasmează și ne provoacă – sperăm să construim împreună o librărie vie, mereu aproape de comunitate, o oază de inspirație în mijlocul orașului”, a declarat cofondatorul Cărturești, Radu Șerban.

Cărturești este prima librărie-concept din România și a fost deschis în anul 2000. Până la începutul lui 2019, rețeaua românească strânge în portofoliu 26 de librării în 13 orașe: București, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Constanța, Suceava, Arad, Oradea, Craiova, Ploiești, Baia Mare, Sibiu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X