Un avion din Rusia a aterizat pe un câmp, pentru a evita o catastrofă

Autor: , in Externe / 26 august, 2019, 09:51

Un avion al Ural Airlines, care efectua un zbor de la Tel Aviv, a efectuat o aterizare de urgenţă la Soci, sudul Rusiei, vineri, 23 august. La bord se aflau 160 de persoane. Nu a avut nimeni de suferit. 

Este al doilea incident în care este implicată aceeaşi companie aeriană rusă după ce un avion al său a efectuat o aterizare de urgenţă într-un lan de porumb săptămâna trecută, scrie The Times of Israel.

Portalul rus Vesti a relatat că Airbusul A320 a aterizat cu success şi aeroportul funcţionează acum normal.

„Potrivit datelor preliminare, mecanismul roţii pneumatice principale stângi a fost distrus. 160 de pasageri erau la bord. Serviciile de urgenţă ale Aeroportului Internaţional Soci erau pregătite. Aterizarea a avut loc cu succes”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Aceasta este a doua aterizare de urgenţă a unui avion al companiei Ural Airlines într-o săptămână. Joia trecută, un pilot rus a reuşit să aterizeze cu succes cu avionul său într-un lan de porumb după ce aparatul a lovit un stol de pescăruşi care au intrat în ambele motoare.

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a decorat pe cei doi piloţi ai Ural Airlines care au reuşit să evite o catastrofă la aterizarea de urgenţă a avionului, cu cea mai înaltă distincţie, ordinul de Eroi ai Rusiei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X