(VIDEO) Blocul ACUM va avea candidați comuni la alegerile locale și parlamentare

Autor: , in Actualitate / Politic / 26 august, 2019, 10:09 Etichete: , ,

Blocul electoral ACUM, format din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, va avea candidați comuni la alegerile locale generale și la cele parlamentare noi din circumscripții. Despre aceasta a anunțat președintele PPDA, Andrei Năstase, în cadrul unui briefing de presă de după ședința extraordinară a Consiliului Politic Național al partidului din 25 august.

Potrivit lui Andrei Năstase, în acest sens Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate au semnat un Acord postelectoral al Blocului Politic „ACUM, Platforma DA și PAS”.

Președintele Partidului Platforma DA susține că, „procesul de identificare a candidaților comuni pentru alegerile locale generale și alegerile parlamentare parțiale programate pentru data de 20 octombrie 2019, va fi finalizat în cel mai scurt timp.”

De asemenea, vor fi înaintate instituțiilor cu atribuții în organizarea alegerilor din toamnă toate documentele necesare pentru înregistrarea Blocului Electoral ACUM.

Consiliul Politic Național al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr l-a mandatat pe președintele său, Andrei Năstase și Biroul Politic Națonal să coordoneze toate activitățile necesare implementării acestei decizii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X