(VIDEO) Mesajul în limba română al ambasadorului Dereck J. Hogan cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Autor: , in Actualitate / Cultură/Media / Politic / 26 august, 2019, 12:06 Etichete: , , ,

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan a venit cu un mesaj de felicitare în limba română, cu ocazia celei de-a 28-a aniversare de la declararea Independenţei Republicii Moldova.

Aflându-se în Moldova doar de 10 luni, oficialul spune că a reușit să îndrăgească mai multe regiuni ale țării, prin care a călătorit, și a descoperit o mulțime de oameni generoși.

„În doar 28 de ani ați parcurs un drum lung în calitate de stat suveran și independent, liber să își aleaga singur viitorul. Acesta este un proces continuu, țara mea are 243 de ani și încă lucrăm pentru a o îmbunătăți. Împărtășim dorința voastră de a avea o țară cu un guvern al poporului, care să întărească instituțiile guvernamentale, inclusiv prin combaterea corupției și reformea justiției”, spune Dereck J. Hogan în mesajul său.

Tototadă, ambasadorul a subliniat faptul că „Statele Unite vor continua să susțină Republica Moldova și cetățenii săi în procesul de constuire a unei societăți mai prospere și democratice și afirmarea locului bine meritat în Europa.”

„Statele Unite vor rămâne partenerul vostru strategic. Vom fi aici pentru a vă ajuta. Din partea întregii echipe a Ambasadei SUA în Moldova și din partea poporului SUA, vă urez să aveți o sărbătoare frumoasă. La mulți ani, Moldova”, a transmis cetățenilor moldoveni Dereck J. Hogan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X