Caz șocant la Edineț: O femeie a căzut în fântână împreună cu doi copii

Autor: , in Social / 27 august, 2019, 13:57

O femeie în vârstă de 25 de ani, care se afla în vizită la bunica sa, a căzut în fântâna din gospodărie împreună cu cei doi copii ai săi. Tragedia s-a produs ieri, într-o localitate din raionul Edineț. Micuțul de numai o lună și femeia nu au mai putut fi salvați, iar cel de-al doilea băiețel, de doi anișori, a fost transportat la spital în stare gravă.

Rudele presupun că băiețelul de doi ani ar fi căzut în fântână, iar mama sa a încercat să-l salveze și a alunecat și ea, împreună cu bebelușul pe care îl avea în brațe.

Potrivit IGSU, localnicii au auzit strigătele de ajutor din interiorul fântânii și au apelat de urgență Serviciul 112. Apelul a fost înregistrat la ora 16:38 minute.

Salvatorii au stabilit că, femeia și cei doi minori au căzut în fântână cu o adâncime de aproximativ 15 metri. Salvatorii au reușit să salveze copilul de doi ani care a suferit hipotermie fiind ulterior transportat de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional.

Concomitent, din fântână a fost recuperat și cadavrul sugarului în vârstă de o lună. Mai mult pompierii au efectuat lucrări de pompare a apei pentru a extrage corpul neînsuflețit a femeii în vârstă de 25 de ani.

Circumstanțele și cauza producerii incidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X