Pavel Filip anunță că va candida la funcția de președinte al PDM

Autor: , in Politic / Populare / 28 august, 2019, 20:12

Fostul prim-ministru, Pavel Filip, urmează să candideze la șefia Partidului Democrat din Moldova (PDM). Acesta își va propune candidatura în cadrul Congresului din 7 septembrie curent.

Filip a dezvăluit în cadrul emisiunii Punctul de Azi de la TVR Moldova că a decis să candideze la șefia PDM, după ce a analizat „mai multe situații” și a găsit răspunsuri „la mai multe întrebări”.

„Voi candida la șefia partidului. Îmi voi prezenta punctul de vedere la Congres și voi solicita sprijinul colegilor”, a anunțat Filip.

„Nu eram sigur și nu luasem o decizie dacă voi candida sau nu la funcția de președinte al partidului, pentru că urma să clarific niște lucruri. Nu exista numărul suficient de elemente critice pentru a lua această decizie. Între timp am găsit răspunsuri la multe întrebări, am înțeles mai multe situații pe care a trebuit să le parcurgem în interiorul Partidului Democrat și acum am luat decizia să candidez la funcția de președinte al partidului”, a mai spus Pavel Filip.

De menționat că, după ce a fugit din Republica Moldova la mijlocul lunii iunie, Vladimir Plahotniuc a anunțat pe Facebook că renunță la șefia PDM. Ulterior, acesta a anunțat că renunță și la mandatul de deputat.

Congresul Partidului Democrat din Moldova ar urma să aibă loc la 7 septembrie curent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X