Vindeau un gram de droguri cu o mie de lei, iar banii îi repartizau între ei; Patru persoane, reținute

Autor: , in Social / 28 august, 2019, 14:32

Vindeau un gram de droguri (PVP) cu 1.000 de lei, iar banii îi repartizau între ei. Grup infracțional specializat în circulația ilegală a drogurilor, din care fac parte patru bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 36 și 42 de ani, a fost destructurat de polițiști și procurori.

Potrivit oamenilor legii, grupul acționa după o schemă bine pusă la punct, fiecare membru își avea rolul său bine stabilit în circulația ilegală a drogurilor (ridicau, împachetau, realizau), iar veniturile obținute erau repartizate între membrii activi ai acestuia.

În scopul acumulării materialelor probatorii au fost efectuate un complex de măsuri speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală.

Ca rezultat al perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate pachețele cu droguri de tip PVP (sare) sub formă de praf și piatră, precum și canabis, cântare electrice, ambalaje de tip zip-lock, cutii din metal pentru păstrarea drogurilor, folii de staniol, seringi, ustensile artizanale pentru consumul de droguri, telefoane mobile, cartele SIM și mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor.

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile.

În acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Persoanele culpabile de comiterea unor asemenea fărădelegi riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X