Ion Ceban susține că alianța dintre ACUM și PSRM va fi influențată de comportamentul din campania electorală

Autor: , in Politic / 6 septembrie, 2019, 15:29

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Ion Ceban, susține că soarta coaliției dintre Blocul ACUM și PSRM va fi determinată de comportamentul candidaților celor două entități politice în campania electorală pentru alegerile din 20 octombrie curent. Reacția socialistului vine în contextul în care prim-ministra Maia Sandu a anunțat că Andrei Năstase set candidatul Blocului ACUM pentru șefia Primăriei Chișinău.

„De fapt nimeni nu poate împiedica blocul ACUM să înainteze candidați la viitoarele alegeri locale. Și eu voi candida indiferent de decizia blocului ACUM. Impactul campaniei asupra funcționalității alianței va fi determinat, probabil, de comportamentul abordat în campanie de candidați și echipele lor”, a comentat Ceban.

Socialistul spune că el nu va face campanie pentru „concurenții electorali, ci pentru locuitorii Chișinăului”.

Citește și: (VIDEO) Andrei Năstase: „Dacă socialiștii câștigă Primăria Chișinău, Republica Moldova nu are viitor”

„Am fost un reprezentant activ al oamenilor în consiliul municipal și așteptările oamenilor sunt prioritatea mea. Sper din tot sufletul că aceste alegeri vor fi o competiție de programe, oferte, soluții pentru problemele capitalei. Prea mult timp s-a vorbit despre orice numai nu despre problemele capitalei, ale oamenilor. De aceea, avem ceea ce avem”, a mai comentat Ion Ceban.

Amintim că, prim-ministra Maia Sandu a anunțat joi seara, în cadrul unei emisiuni, că Andrei Năstase a fost desemnat candidatul Blocului ACUM pentru a candida la funcția de primar al Capitalei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X